Betingelser og Vilkår

Definitioner:

Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, og som ved afgivelse af en bestilling til Vinduespudsning.com afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Vinduespudsning.com” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Vinduespudsning.com oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan følgende metoder benyttes:

1: Ring 28 12 45 69  Vi er klar til at betjene dig.
2: Benyt kontaktformularen på hjemmesiden. Tryk her >>
3: Besøg os på Naverland 11H, 2600 Glostrup
4: Send en E-Mail til Vinduespudsning.com via kontakt@vinduespudsning.com

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingstidspunktet.
Der kan derfor forekomme prisændringer. Der tages forbehold for trykfejl.
Priser vises med moms. Uden moms vises i parentes()på enkelte produkter.
Vinduespudsning.com tilbyder fri fragt i Danmark på alle bestillinger. Undtagelser er: Ved bestilling på Vinduespudsning.com opkræves der håndteringsomkostning på ( kr.60,00 ) kr.75,00  hvis købsbeløbet er mindre end ( kr.560,00 ) kr.700,00. Vandtanke og plasttanke over 1000 Liter er Bestillingsvare og IKKE medregnet FRI FRAGT. - Andre undtagelser for FRI FRAGT kan også forekomme. - Kontakt os for nærmere info).

Bestilling:
På vinduespudsning.com kan du kun bestille varer via vores website.
Hvis du af en eller anden grund ikke kan benytte vores website til bestilling eller har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os:
1: Ring 28 12 45 69  Vi er klar til at betjene dig.
2: Benyt kontaktformularen på hjemmesiden. Tryk her >>
3: Besøg vores butik på Naverland 11H, 2600 Glostrup
4: Send en E-Mail til Vinduespudsning.com via kontakt@vinduespudsning.com

Bemærk. Specialfremstillede varer (bestillingsvarer) skal forudbetales ved bestilling og er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten frafalder ved bestillingen. 

Bemærk endvidere omkring levering: De angivne leveringstider er vejledende og er ikke nødvendigvis udtryk for den endelige leveringstid.

Bemærk endvidere: Vinduespudning ApS, Vinduespudsning.com forbeholder sig retten til at udskifte varer i en bestilling til andre varer i ligeværdig kvalitet, dersom de bestilte varer måtte være udsolgt.

Når du handler med vinduespudsning.com indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden hvis du har aktiveret kontoadgang med benyttelse af brugernavn (din E-Mail adresse) og kodeord, eller sende en E-Mail til kontakt@vinduespudsning.com

Du kan aktivere kontoadgang efter bestilling i TAK vinduet.
Du kan aktivere kontoadgang ved at kontakte os og bede om en invitation til aktivering af kontoadgang ved at kontakte os:
1: Ring 28 12 45 69  Vi er klar til at betjene dig.
2: Benyt kontaktformularen på hjemmesiden. Tryk her >>
3: Besøg vores butik på Naverland 11H, 2600 Glostrup
4: Send en E-Mail til Vinduespudsning.com via kontakt@vinduespudsning.com

Betaling:
a. Kortoplysninger:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL).
b. Almindelig praksis:
Ved køb med kreditkort reserveres beløbet først - det hæves ikke automatisk!
Beløbet er derefter reserveret i 7 dage.
Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto så snart varen afgår fra vinduespudsning.com.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
c. Praksis i ferie:
I ferie og på helligdage reserverer vi beløbet. Dette gør vi af den årsag at en normal reservering af beløbet kun er gyldig i 7 dage.
Skulle du ikke have været opmærksom på at vi holder ferie og du fortryder købet vil beløbet blive refunderet dagen efter vi er kommet tilbage fra ferie. Vi annoncerer altid ferie på forsiden af vinduespudsning.com i informations og nyheds boksen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
På det tidspunkt, hvor de bestilte varer overgives til fragtfirmaet overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder tredjemands forhold, til Køberen. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation ( KUN FOR PRIVATE ):
Vinduespudsning.com yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til vinduespudsning.com i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til vinduespudsning.com inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Vinduespudsning ApS
Naverland 11H
2600 Glostrup

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Bemærk endvidere!

Det er ikke muligt ifølge forbruger reglerne at fortryde et køb ved at nægte modtagelse af den bestilte vare.

Du skal selv sende varerne direkte retur til os, du kan ikke nægte modtagelse. Nægtet modtagelse er ikke en gyldig returnering, og giver i følge dansk lovgivning, vinduespudsning.com ret til at fastholde salget

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Vinduespudsning.com har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links.
Disse websites er uden for vinduespudsning.com’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og vinduespudsning.com.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for vinduespudsning.com’s kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
vinduespudsning.com afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret ( KUN FOR PRIVATE ):

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vinduespudsning.com.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved at du sender følgende oplysninger:
Bestillingsnummer:
E-Mail adresse
Navn
Adresse
Telefonnummer

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.
Standardfortrydelsesformularen finder du medsendt din ordrebekræftelse og kan downloades her >>

Meddeler du vinduespudsning.com, at du har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler vinduespudsning.com det modtagne beløb. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Vinduespudsning ApS
Naverland 11H
2600 Glostrup

Du kan IKKE fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder IKKE varer solgt til virksomheder.

Byt & Retur ( for privat ):
Der aftales fra gang til gang om det er muligt at bytte varen.
Et ekspeditionsgebyr faktureres altid ved byt kr.75,00

Leveringsomkostninger faktureres altid ved byt.
Der er IKKE gratis levering ved byt.
Ved bytning fremsendes faktura for leveringsomkostninger samt ekspeditionsgebyr før bytteartiklen afsendes fra Vinduespudsning.com.

Byt & Retur ( Erhverv / Offentlig ):
Der aftales fra gang til gang om det er muligt at bytte og/eller returnere bestillinger eller dele heraf.
Et ekspeditionsgebyr faktureres altid ved byt og retur ( kr.120,00 ) + fragtomkostninger + moms
Aftalt returnering af bestillinger eller dele heraf vil blive krediteret -30% af varens salgspris.

Vinduespudsning.com ApS Garanti Politik [Kun Erhverv]

Begrænset garanti
Vinduespudsning.com ApS garanterer nyt rengøringsudstyr mod defekter i materiale og fabrikationsfejl ved normal brug og service til den oprindelige køber som beskrevet nedenfor.

2 år
Underlagt nedennævnte betingelser, Vinduespudsning ApS garanterer alle komponenter til at være fri for defekter i materialer og udførelse for en 2-årig periode. Dele, der udskiftes eller repareres er berettiget til den resterende del af den oprindelige garantiperioden.

1 år
Underlagt nedennævnte betingelser, Vinduespudsning.com ApS garanterer alle andre rengøringsudstyr komponenter at være fri for defekter i materialer og håndværksmæssig udførelse i en 1-årig periode. Dele der udskiftes eller repareres er berettiget til resterende del af den oprindelige garantiperiode.

1/2 år
Batterier, elektriske pumper og gas/diesel gennemløbsvandvarmere er garanteret i 1/2 år.
a: For pumper skal følgende være opfyldt:

1. Indløbsvandet skal forsynes med et pumpe forfilter.
2. Pumpen må ikke udvendigt have været udsat for vand el. lign.
3. Indløbsvandet er indenfor de specificerede grænseværdier.
4. Polerne ikke er vendt forkert.
5. Pumpen må ikke blive udsat for frost.
6: Der er sat sikring 10AMP på rød + til strømforsyning

b: For batteri skal følgende være opfyldt:
1: Der skal tilsluttes en batteriovervåger der er mellemled for tilsluttet apperatur som pumper o.lign, disse skal være af vinduespudsning Aps godkendte, eksempelvis WCW flow controller, Varistream flow controller.
2: Tilsluttes apperatur direkte til batteriet bortfalder garantien.
3: Batteri må kun oplades med batteriopladere af typen “intelligente ladere”, også solgt som High Frequency ladere. Batteri må IKKE lades med en billader til startbatterier. Oplades batteri med en billader bortfalder garanti straks. Batteri må (mellem lades) med et såkaldt split-relæ der lader batteri med strøm fra bilens generator. Vær opmærksom på at et split-relæ ikke kan vedligeholde et batteri - kun lade.

c: For gas og diesel gennemløbsvandvarmere skal følgende være opfyldt:
1. Indløbsvandet skal forsynes med et for filter.
2. Gas/diesel gennemløbsvandvarmere må ikke udvendigt have været udsat for vand el. lign.
3. Gas/diesel gennemløbsvandvarmere må ikke blive udsat for frost.

Garantiarbejde
For at få udført garantiarbejde på et produkt, skal dette udføres på et   Vinduespudsning.com ApS autoriseret værksted.

Garantiservice kan ikke udføres på Vinduespudsning.com's regning uden forudgående aftale med Vinduespudsning.com ApS / Vinduespudsning.com

Garanti på sliddele - første brugsdag:
Der gives KUN garanti på første brugsdag på sliddele som ro-membraner, sediment filter, kulfilter, di-granulat samt ALLE andre artikler og produkter der er udsat for slid.

Denne garanti gælder ikke for fejl forårsaget af forkert brug eller misbrug, forkert vedligeholdelse som anført i driftsmanualer, brug af uautoriserede reservedele, reparationer af andre end et Vinduespudsning.com ApS autoriseret servicecenter,og beskadigelse under forsendelse.

Fraskrivelse af ansvar
Vinduespudsning.com ApS fraskriver sig og nægter ethvert ansvar for direkte, indirekte, særlige tilfældige eller følgeskader som kan være lidt som følge af salg, levering, servicering, brug, tab af ethvert produkt, nedetid, arbejdskraft, fragt, eller andre udgifter, der ikke udtrykkeligt er medtaget heri. 

Forbehold for ændringer:
Vinduespudsning.com forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website.
Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Øvrige forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, pris-, valuta- og/eller afgiftsændringer samt ændringer i produktspecifikationer, betjeningsvejledninger og/eller marketings materialer.

Misbrug:
Misbrug af vinduespudsning.com medfører politianmeldelse.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på vinduespudsning.com, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-Mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Vinduespudsning ApS / Vinduespudsning.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Vinduespudsning.com ApS / Vinduespudsning.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Vinduespudsning.com er Vinduespudsning.com ApS / Vinduespudsning.com

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Kundeoplysninger er kun tilgængelige for Direktøren og de ansatte hos Vinduespudsning.com ApS / Vinduespudsning.com og kræver brugernavn og adgangskode.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til vinduespudsning.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Vinduespudsning.com ApS / Vinduespudsning.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vinduespudsning.com ApS / Vinduespudsning.com via E-Mail kontakt@vinduespudsning.com

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Cookies

Vinduespudsning.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en log statistik på Vinduespudsning.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Log statistikken anvendes kun med det formål, at optimere Vinduespudsning.com.

------------------------------------------------------------------

 

Se Momsbefrielse:
Köpare som är momsregistrerad i ett annat EU-land undantas att betala dansk moms, när momsregistreringen dokumenteras för Time Solution, som skall införa momsregistreringsnumret på fakturan. Kunden måste ge oss sitt momsnummer innan en beställning görs.

Observera att minsta beställning för momsfrihet måste vara minst 8000 DKK

För kortköp tillkommer extra avgifter 6%
För PayPal tillkommer extra avgifter 4% 
Vid förskottsbetalning till vårt bankgiro tillkommer inga extra avgifter.
------------------------------------------------------------------

 

eu symbol Buyers residing in another Country than Denmark:
Buyers are exempt from paying Danish VAT as long as they have provided Time Solution with documentation of their VAT registration.

The customer must provide us with their VAT Number before an order is made.The VAT number will then be quoted on Time Solution’s invoice.

Note the minimum order for VAT exemption must be at least 8000 Kr.

Almost all shipments crossing international borders are subject to the assessment of duties and taxes imposed by the importing country's government.A shipment's duty and tax amount may be based on:
  • Product value
  • Trade agreements
  • Country of manufacture
  • Use of the product
  • The product's Harmonized System (HS) code
You - the buyer bears full responsibility for importing the goods and paying any applicable taxes, duties, and other charges.
We accept foreign credit cards.
We accept PayPal
All credit card transaction fees will be billed to the credit card as extra fee, normal it is 6% of the total value.
All transaction fees from PayPal will be billed as extra fee, normal it is 4% of the total value.
------------------------------------------------------------------

-------------------------

Fortrydelsesret / Standardformular - Opdateret den 13/02/2015 i samarbejde med e-mærkets Jurist

-------------------------