Facelift Phantom vandførende teleskopstænger til vinduesvask

FaceLift® Cleaning Systems Introducerer PHANTOM vandførende teleskopstang


Phantom-brugere har beskrevet Phantom vandførende teleskopstang som "år forud for noget andet på markedet ", og det er ikke bare fordi den ser godt ud. Phantom modelserien er designet specielt til at løse det velkendte problem med slitage, samtidig med at den har en enestående klemstyrke. Stangen er blevet testet i hænderne på erfarne professionelle vinduespudsere i England. Hver enkelt komponent helt ned til plasten, der bruges til at producere klemmen, er blevet omhyggeligt udvalgt for at matche kravene til den moderne vinduespudser.

FaceLift® Phantom

Lad os fortælle dig, hvad der gør Phantom serien af teleskopstænger grundlæggende anderledes.

Som en rose mellem to torne, er den umiskendelig røde invendige del lavet af TPU Elastomer som adskiller to hårde overflader fra hinanden, hvilket reducerer den slitage, der opstår, når klemmemekanismen anvender spænding styrke på teleskopstang sektionerne. Muffen er lavet af det samme materiale, du finder i hjul på skateboard, hvilket betyder at det har et formidabelt greb, kan klare et stort arbejdspres over lang tids brug og gør det muligt for teleskopsektionerne at udstrække sig legende let, frem og tilbage.

Phantom teleskopstangen holder til den krævende daglig brug og slid som ingen anden vandførende teleskopstang.
Det som udgør en stor del af prisen på en vandførende teleskopstang er materialet i sektionerne, dette gælder især for teleskopstænger lavet af kulstoffibre og Hi-Mod. Af den grund er det fornuftigt, at klemmen skal være designet til at forlænge levetiden for disse sektioner, og at der er tilstrækkelig klemmestyrke, selvom sektionerne slides.
     Sagt med få ord kan vi opsummere følgende: Phantom stangens klem mekanisme har en uovertruffen klemkraft og minimal slitage.

Egenskaber og fordele ved Phantom vandførende teleskopstang

Der forefindes nogle finere detaljer i designet af Phantom klemme systemet, som måske ikke er indlysende, men bidrager til store fordele i hverdagens brug af Phantom serien.

 

100% Nylon klemme hus På boltede nittede klemmer Anti-Spin design
I modsætning til lignende teleskopstænger på markedet er Phantom klemmen 100% Natur Nylon 6. Materialet til klemmehuset selv er blevet udvalgt til at afbalancere den rigtige blanding af fleksibilitet, holdbarhed og styrke. Phantom teleskopklemmer er boltet på hver sektion. Dette fjerner ethvert behov for lim, hvilket betyder at hvis du beskadiger en klemme, er du kun et par sekunder væk fra at kunne påbegynde at arbejde fra hvor du slap. For at forhindre, at løftearmen går i bevægelse eller løsner sig, indeholder klemme designet en anordning som begrænser bevægelsen og derfor stopper  løftestangens rotation.
Venstre eller højre hånd betjent Selvjusterende møtrik
Fuldt Servicerbar
Phantom klemmegreb kan bruges med venstre eller højre hånd. Det symmetriske klemmehus gør det muligt at udskifte position hurtigt fra den ene side til den anden, afhængigt af din præference. Det vingede bolt hus, kombineret med løfte armen, sikrer at bolten automatisk klikker på plads - for at forhindre at den løsner sig og muliggør nem justering. Hver del af Phantom klemmedelen er udskiftelig, fra den røde indre del til klemkroppen, med næsten ingen pause (og ikke behov for lim). Ingen pause betyder mere tid til arbejde!

'Alt skal være så enkelt som det kan være, men ikke enklere' -Albert Einstein
Dette citat opsummerer Phantom seriens designprocess.

 

 

 Phantom seriens klemme design er sofistikeret, men alligevel minimalistisk. Det løser problemerne med klemme og spænde designet på vandførende teleskopstænger,  ikke mindst af alt, løser det problemet med sektionsslid gennem den omhyggeligt udvalgte elastomer muffe, som er formet, raffineret og afprøvet til perfektion.

Et designsamarbejde


Som et gammelt ordsprog siger "To hjerner er større end en" 

Phantom serien repræsenterer 
et  samarbejde
mellem to af 
vinduesrengørings-branchens

foretrukne mærker nemlig: FaceLift® Cleaning Systems -

Storbritanniens største leverandør af ultra rentvands-systemer samt vinduesrengørings redskaber, fra vandførende teleskopstænger til det bedst sælgende gummi i Storbritannien og Exceed Innovation, - Brandet, der har designet UniValve, Slick Connector & for dem der har eksisteret i branchen lidt længere - Aquadapteren.

Casestudier

Efter næsten to års design, fremstilling, testning og raffinering af produktet var det komplette produkt klar i juli 2018, men inden Facelift lancerede produktet, besluttede de at benytte en lidt anden tilgang til test af det endelige produkt. Ved siden af deres sædvanlige testmetoder besluttede de også at henvende sig til en række eksterne produkttestere for virkelig at sætte Phantom-teleskopstængerne på prøve!

De valgte testere skulle opfylde følgende kriterier:

- Erfarne indenfor rent vand Vinduespolering
- Fordomsfri og uden præferance for FaceLift-brandet
- Erfaring med Erhvervsmæssig og privat vinduespolering
- Erfaring med andre af branchens førende brands.

 

FaceLift® Cleaning Systems gav produkttesterne en komplet ny Phantom teleskopstang og en simpel jobbeskrivelsen:
At give en reel, upartisk tilbagemelding om produktet.
Facelift® Cleaning Systems satte hele deres renommé på spil, idet de vidste, at hvis de ikke levede op til de høje forventninger, der var sat, ville disse produkttestere sørge for, at Facelift ville få besked "råt for usødet" omkring produktets duelighed.
Testerne er ikke blevet betalt eller sponsoreret for deres kommentarer på nogen måde.

Her er nogle af de tilbagemeldinger fra professionelle pudsere i England som Facelift modtog. Vi tror at deres danske kollegaer vil blive ligeså glad for Phantom.

Tony Bailey,Squeegee Clean Windows. Stuart Castles
SAJ WIndow cleaning
Jason Johnstone
TJ’s Window Cleaning
Disse nye klemmer er i en helt en anden liga. Jeg er imponeret af kvaliteten på både teleskopstangen og klemmerne ... I har fabrikeret noget meget specielt. ' Stuart: Let og stabil. Klemmerne er en Game changer!' Cutting edge design af klemmesystemet og uovertruffen på kvalitet og stivhed. Jeg synes det er fantastisk og så let. Det er en fantastisk teleskopstang, klemmesystemet er det bedste jeg har brugt '
Stuart Bowman
H202 Cleaning Services
Mick Sprackle
UHPS Window & office cleaning
Andy Cheney
Smart Window cleaning
Vil se at få disse klemmer på alle vores teleskopstænger. Kan ikke tro forskellen mellem vores nye 9 meter kulfiberstang i forhold til det nye Phantom. ' Disse er de bedste klemmer, jeg nogensinde har brugt. Når du har set dem, er det sådan en indlysende ide, at den blødere indvendige del griber stangen meget faster med langt mindre anstrengelse. Også fordi den er blødere, vil den ikke slide stang-sektionerne. 'Utroligt let vandførende stang, der har gjort min arbejdsdag så meget nemmere og hurtigere. Elsker det nye klemmesystem på Phantom det er 100% meget bedre. '

 

Tag et kig på den helt nye FaceLift® Phantom-vandførende teleskopstang
komplet med Præcisions vinkel Adapter & Phantom vandførende børste.

Præcisions vinkel adapter

Specielt designet til Phantom teleskopstangen

En anden unik tilføjelse til Phantom serien er den helt nye præcisions vinkeladapter. Denne vinkeladapter er designet med en speciel kvik tilkobling, og hurtig udløsergreb, som betyder at ændring af vinklen eller bytte børsten, er blevet hurtigere end nogensinde, samtidig med at børsten forbliver perfekt positioneret.

Præcisions vinkeladapteren slider lige ind i Phantom stangens øverste klemme og fjerner behovet for et skruegevind. Den brede foldeklap, der forbinder børsten med adapteren, er forstærket med riller i børstehovedet og ribber gennem plastik. Dette sikrer, at vinkeladapteren altid er pænt centreret og letvægt, men alligevel stærk.

Phantom vandførende børste

Phantom vaske Børsten var det første produkt i Phantom serien, og er i øjeblikket anset som en af de bedste allround vinduesvaske børster på markedet. Det var det første skridt i en række nye Premium-produkter fra FaceLift.

Her er hvorfor vinduespudsere elsker Phantom børsten:

Let, robust og enkel

Børsten vejer kun 290g og er designet til at være nem at montere og bruge. 

Premium DuPont ™ nylonbørstehår

DuPont ™ børstehår er, hvad der adskiller Phantom Børsten fra andre børster. Disse premium børstehår holder længere, gør bedre rent og bibeholder deres form som ingen andre.

Tilgænghelig i 30cm eller 40cm

Phantom Brørsterne fås i to størrelser, med rund stråler, fan stråler og fire jet-muligheder. Uanset hvilken konfiguration der passer til din præference, kan du forvente utrolig meget valuta for dine penge.

KAN KØBES NU!